Societe Generale Експресбанк с нова промоционална лихва за жилищни кредити

Societe Generale Експресбанк с нова промоционална лихва за жилищни кредити
A A+ A++ A

До края на годината банката предлага по-ниски лихвени нива в лева и евро и липса на такса за предсрочно погасяване със собсвени средства

София, 5 септември 2012 г.

Societe Generale Експресбанк обяви новата си промоционална оферта за жилищни кредити, която ще бъде в сила до 31-ви декември 2012 г. Банката предлага нови, по-ниски изравнени лихви в лева и евро за кредити за срок до 20 години. Допълнително предимство на новото предложение е и отсъствие на такса предсрочно погасяване със собствени средства след 3-та година на кредита.

6,95 % ще бъде лихвеният процент за кредити със срок до 15 години и 7,25 % за кредити със срок от 15 до 20 години.

„Новата оферта на Societe Generale Експресбанк е с още по-нисък лихвен процент за кредити в лева и евро за по-дълъг срок, като така даваме допълнителни възможности на нашите клиенти за осъществяване на плановете си за покупка на дом", заяви Наталия Лакова, мениджър „Кредитни продукти" в банката.

Промоционалната оферта на Societe Generale Експресбанк предлага и допълнителни предимства на своите клиенти. Желаещите да се възползват от специалното предложение на банката няма да заплащат такса за кандидатстване и такса за управление по кредита. Необходимо е клиентът да направи застраховка «Живот» и «Имущество» за срока на договора за кредит.

Клиентите на Societe Generale Експресбанк могат да получат подробна информация за промоциите по жилищни кредити, както и по останалите услуги, предлагани от банката, във всички нейни 150 клона в страната.

*Пример за кредит в размер на 50 000 лева/евро при лихва 7,25% за срок от 20 години: ГПР- 7,73%, месечната вноска по кредита – 395,15 лева/ евро, а общата дължима сума – 95 815,19 лева/ евро; таксата при усвояване - 750 лева/ евро, такса за обслужване на разплащателната сметка – 1,79 лева/ 0,92 евро на месец.

Групата Societe Generale Експресбанк е една от десетте най-големи финансови институции в България. В нея влизат банката Societe Generale Експресбанк и нейните дъщерни дружества – Sogelease България, Societe Generale Факторинг и асоциираното й дружество – живото застрахователната компания Sogelife България.

Заедно със своите 1 500 служители, Societe Generale Експресбанк се стреми да предлага на клиентите си достъпни, гъвкави, качествени, иновативни продукти и услуги при изгодни ценови условия.

Банката е носител на множество награди, сред които "Най-добра банка в България" от международното финансово списание Euromoney за 2012 г. Наскоро рейтинговата агенция Fitch Ratings потвърди дългосрочния рейтинг на Societe Generale Експресбанк - 'BBB+' със стабилна перспектива, който е възможно най-високия рейтинг, даван от Fitch на финансова институция в България.

- 99.74% от капитала са собственост на Societe Generale Group;

- 52 млн. лв. нетна печалба за 2011 г.;

- 173.2 млн. лв. нетен банков доход за 2011 г.;

- 3.5 милиарда лв. общ обем на активите;

- 150 офиса;

- повече от 360 000 клиенти.

www.sgeb.bg

ТОВА СЪОБЩЕНИЕ НА АНГЛИЙСКИ

#Societe Generale Експресбанк #Societe Generale Expressbank #кредит #Sogelease #жилищен кредит #Наталия Лакова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Финанси
Последно от Финанси

Всички новини от Финанси »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници