Син депутат: Забогателите висшестоящи са касичката на ГЕРБ

Син депутат: Забогателите висшестоящи са касичката на ГЕРБ
Депутатът от Синята коалиция Йордан Бакалов. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Синята коалиция също се включи в коментарите по повод разразилия се скандал около думите на министъра на културата Вежди Рашидов, че той не се мазни на премиера Бойко Борисов, но много хора го правят и са забогатели от това.

„Българският народ много добре знае кой е най-големият подмазвач на премиера Бойко Борисов и вероятно Вежди Рашидов има предвид въпросния член на кабинета. Разбира се, има и още един, който се бори за тази титла“, заяви синият депутат Йордан Бакалов пред БГНЕС.

Личното мнение на Бакалов идва на фона на нароилите се коментари и наддавания за Топ 5 и за Топ 10 на приближените до министър-председателя лица, радващи се на солидно благосъстояние.

На напомнянето, че Рашидов приканя именно журналистите, а не някоя друга гилдия или институция да разследват кой кой е между забогателите ласкатели на премиера, депутатът отвърна: „Нека министърът на културата да ги назове поименно, като е отворил дума за тях“.

„Да, наистина има такива хора сред висшестоящите, защото в момента тече преразпределение на бизнеса в България“, подчерта Бакалов.

„И те са сред тези, които са касичката на ГЕРБ. Но истината за тях ще лъсне, когато въпросните лица слязат от властта“, лаконичен бе народният представител.

#Синята коалиция #Вежди Рашидов #министър на културата #Бойко Борисов #премиер #Йордан Бакалов #България #ГЕРБ

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници