Снууп Дог и Мадона агитират за преизбиране на Обама

Снууп Дог и Мадона агитират за преизбиране на Обама
Американският рапър Снууп Дог агитира за втори мандата на президента Барак Обама. Снимка: Кросс
A A+ A++ A

Рапърът Снуп Дог призова американците да гласуват на 6 ноември за втори мандат на президента на САЩ Барак Обама.

В обичайния си стил звездата, която скоро се ориентира към регето и се преименува на Снууп Лайън, обясни в обичайния си стил, че президентът на САЩ се нуждае от време, за да сложи ред в Белия дом, предаде „Франс прес", цитирана от „Кросс".

Американците трябва да дадат още четири години на Обама, заяви Снуп Лайън на пресконференция по време на Международния кинофестивал в Торонто, където представя документален филм за регето.

„Джордж У. Буш "направи пълна кочина за осем години, така че трябва да дадем осем години и на Обама. Всъщност Барак Обама почисти половината за четири години. Не е като да завари чиста къща. Той завари къща с повреден телевизор, запушена тоалетна и в която нищо не работеше", каза Снууп Лайън.

„Нали чухте какво каза Бил Клинтън? Хареса ви, нали?", запита певецът, визирайки бурно аплодираното изказване на бившия президент демократ в сряда на партийния конгрес на Демократическата партия.

В словото си тогава Клинтън осъди "пълната бъркотия", оставена на Барак Обама от републиканците преди четири години, която по думите на Клинтън "никой човек нямаше да може да оправи".

По ексцентричен начин изрази подкрепата си към кандидата за държавен глава на САЩ Барак Обама и поп иконата Мадона, съобщава блогът AOL Music.

Концертът на Мадона в Ню Йорк на 6 септември се проведе едновременно с конгреса на демократите, по време на който Обама официално бе номиниран за президент.

Между песните певицата се е обърнала към 40-хилядната си аудитория с коментари по различни теми.

Мадона разказа на публиката как по време на турнето си в продължение на четири месеца е видяла ужасяващи и велики неща.

"Видях ужасни неща. Видях как хората се арестуват и хвърлят в затвора за това, което говорят, че са хомосексуалисти, че не следват правилната религия или че не са облечени както трябва", каза тя.

Певицата допълни, че това, което е видяла, я накарало да осъзнае какъв късмет има, че живее в САЩ, въпреки че страната й не е съвършена. Мадона помоли публиката да не приема гражданската си свобода за даденост и изрази възхищението си от първата дама на страната  Мишел Обама.

След това, в частта, където обикновено 54-годишната изпълнителка показва гола плът, тя заяви: „Днес няма да ви показвам задника си. Тази вечер искам да покажа чувствата си", заяви Мадона. След това певицата свали блузата си и показа на публиката думите "Обама" в долната част на гърба си.

Публиката ентусиазирано е прегърнала политическо изявление Мадона, отбелязва блогът.

#Снууп Дог #Мадона #Барак Обама #Президент на САЩ #президентски избори

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници