Каракачанов: Трябва да има диалог в обществото, а не камъни, тръби и яйца

Каракачанов: Трябва да има диалог в обществото, а не камъни, тръби и яйца
A A+ A++ A

Ако не можеш да организираш протест, не ти вярвам, че можеш да организираш държавата. Това заяви вицепремиерът Красимир Каракачанов във връзка с провеждането на Велико народно въстание днес. 

Ако насилниците от протеста бяха провокатори, защо не ги изгониха, попита той. Репортаж ясно показва, че агресията днес идваше от някои протестиращи, засилиха кофа за боклук по полицаите, хвърлиха боклук по тях, полицаите не реагираха. Тези спрейове, които са за мечки и друг опасен дивеч, кой ги донесе. Там има едни хора, които ясно знаят какво искат. Едни искат политически промени, други конституция. Но е видно, че се заплаща на някои хора и те опорочиха справедливите искания на хората с тръби, павета и спрейове. 

Има 35 задържани, от които повечето са с криминално досие, каза още той, като допълни, че има 27 полицаи в болницата, а 100 са получили помощ заради напръскване със спрей. 

Вярвам, че когато се поставят условия, трябва да се дискутират. Трябва да има диалог в обществото, а не камъни, тръби и яйца. 

#Каракачанов #Каракачанов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници