Нинова за хотела в Гърция: Нескопосаният опит за компромат е лъжа от първата до последната дума

Нинова за хотела в Гърция: Нескопосаният опит за компромат е лъжа от първата до последната дума
A A+ A++ A

Днес разбрах от публикации на една определена медийна група, че член на БСП имал роднина, който има хотел в Гърция, който всъщност бил мой. Така лидерът на БСП Корнелия Нинова коментира медийни публикации, в които се твърди, че тя имала хотел в Гърция.

"Нескопосаният опит за компромат е лъжа от първата до последната дума. Нямам хотел нито в Гърция, нито другаде. Ето това е медийната бухалка срещу непослушните. Изпращам този текст до същите медии. Мерило за журналистическата етика и стандарти ще бъде дали ще го публикуват като право на отговор. Независимо от това и понеже се боря за правова държава и върховенство на закона, веднага завеждам дело за тази публикация. Когато спечеля делото парите ще даря за благотворителни цели", допълни Нинова

В четвъртък в "Монитор" беше публикувано разследване на "Телеграф медия", според което председателят на БСП е собственик на луксозен хотел за десетки милиони евро в Гърция. Изданието твърди, че тя е успяла да придобие турбо луксозния хотел „Мираджио Термал Спа Ризорт“ на Халкидики.

#Нинова #компромат

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници