Бербатов все по-близо до „Фулъм"

Бербатов все по-близо до „Фулъм"
Преди два сезона Димитър Бербатов стана голмайстор на Висшата лига, но през последната кампания сър Алекс Фъргюсън разчиташе все по-малко на него. Снимка: ЕПА/БГНЕС
A A+ A++ A

Димитър Бербатов е все по-близо до трансфер във „Фулъм" - в момента минава задължителните медицински прегледи в отбора.

Българинът, който в сряда отказа на италианските „Ювентус" и „Фиорентина", в момента се намира в Западен Лондон, потвърди пред „Скай Спортс" холандският мениджър на „котиджърс" Мартин Йол.

Очаква се, след като мине прегледите, българинът да сложи подписа си под договор с тима от „Крейвън котидж" и да премине официално от „Манчестър Юнайтед" в клуба от Западен Лондон, предаде БГНЕС.

„Фулъм" пък разполагат със сумата от 15 милиона паунда след трансфера на Муса Дембеле в „Тотнъм", а до края на трансферния прозорец се очаква да продаде Клинт Демпси на „Ливърпул" за около 7 милиона паунда.

По този начин, лондончани няма да имат проблем да платят трансферната сума на Димитър Бербатов, която се смята, че е между 3 и 4 милиона паунда, и да плащат заплата му, която няма да бъде колкото на „Олд Трафорд", но няма да бъде и малка.

Бербо избра английския „Фулъм", тъй като тимът е базиран в Лондон. Освен това мениджър на „Фулъм" е Мартин Йол, който през 2006 г. доведе българския нападател на Острова.

Тогава Мартин Йол бе мениджър на „Тотнъм", който купи българина от „Леверкузен".

Димитър Бербатов след това премина в „Манчестър Юнайтед", стана голмайстор на Висшата лига преди два сезона, но през последната кампания сър Алекс Фъргюсън разчиташе все по-малко на него и в крайна сметка българинът реши да напусне „червените дяволи" през това лято.

Очаква се до края на деня или най-късно в петък Димитър Бербатов да стане официално новата деветка на „Фулъм".

#„Фулъм" #Димитър Бербатов #Италия #„Ювентус" #„Фиорентина" #Мартин Йол #„Тотнъм" #„Манчестър Юнайтед" #сър Алекс Фъргюсън

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници