Специална промоция за кредит ЕКСПРЕСО за първия учебен ден

Специална промоция за кредит ЕКСПРЕСО за първия учебен ден
A A+ A++ A

Societe Generale Експресбанк с атрактивна лихва и олекотена процедура по най-популярния си потребителски кредит

Societe Generale Експресбанк обяви специална промоция по потребителски кредит Експресо по случай започването на новата учебна година.

Клиентите могат да се възползват от промоционална лихва 9,95%* за кредити в лева със срок на изплащане до пет години.

Банката не изисква поръчител, както и не събира такса за кандидатстване и управление на кредита.

„След дълъг сезон на летните отпуски и похарчени пари за почивка и море, идва време за подготовката за първия учебен ден на децата. Независимо дали искате да закупите всичко необходимо за ученика и дори да направите нова детска стая или освежаващ ремонт в апартамента, максимално облекчените финансови условия и олекотената процедура при теглене на потребителски кредит ще помогнат на клиентите да не се притесняват за разходите около началото на новата учебна година", заяви Наталия Лакова, Мениджър „Кредитни Продукти" в Societe Generale Експресбанк.

„Предоставяме ясни и прозрачни условия при избора на кредит, за да могат клиентите да вземат своето решение без притеснение от липса на информация по отношение точната цена на заема и вноските по него", уточни още Наталия Лакова. Клиентите могат да се възползват от промоционалните условия по потребителски кредит и за други цели, като подадат искането си за кредит в срок до 16-ти септември.

Желаещите да ползват услугите на банката могат да разчитат на професионален финансов съвет от страна на експертите на Societe Generale Експресбанк във всеки един от 150-те офиса на банката в цялата страна.

Пример за кредит 5 000 лева за 5 години: ГПР: 12.56 %; месечна вноска: 106.11 лв.; обща дължима сума: 6 613.15 лв.; такса усвояване: 139 лв., такса обслужване на разплащателна сметка:1.79лв./месечно. Необходимост от застраховка Живот.

ТОВА СЪОБЩЕНИЕ НА АНГЛИЙСКИ

#Societe Generale Експресбанк #Societe Generale Expressbank #кредит #първи учебен ден #Наталия Лакова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Финанси
Последно от Финанси

Всички новини от Финанси »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници