Криско влезе във фитнеса, ще вае фит тяло

Криско влезе във фитнеса, ще вае фит тяло
A A+ A++ A

Новата година е чудесно време за ново начало. Така е и с изпълнителя Криско, който публикува кадър от своя план за действие в Instagram.


На снимката Криско е с популярния треньор и фит инфлуенсър Сами Хосни, на когото явно се пада отговорността да подготви тренировъчен план и хранителен режим на рапъра.
 


"Когато един човек е показал брутално постоянство и е постигнал резултати в различни аспекти от живота си, тогава е само въпрос на време и стратегия, за да стане шампион и във фитнес сферата", пише от своя страна Сами в своя Instagram профил. Той е публикувал и boomerang видео, в което Криско похапва здравословно ястие.
 


Впрочем да се качат килограми чиста мускулна маса е доста по-трудно, отколкото да се свалят нежелани мазнини. А през лятото на миналата година стана ясно, че Криско е свалил 15 кг. и към август месец на 2019 г. тежи скромните 65 кг.
 


Със супер фигура наскоро се похвали и половинката на Криско, младата майка Цветелина Петрова, която изглежда все едно не е раждала и то преди няколко месеца.
 

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници