Мистерията с намерената на дъното на Гребната в Пловдив Димитрина се заплита

Мистерията с намерената на дъното на Гребната в Пловдив Димитрина се заплита
A A+ A++ A

Удавената Димитрина Манджукова, чието тяло беше намерено в Гребния канал в Пловдив, е от Смолян. 29-годишната жена е строителен инженер. Завършила е УАСГ.

"Родителите й са разведени. Беше пълна отличничка. След като завърши, работи известно време в София. Беше си в Смолян около нова година. Не знам за какво е била в Пловдив", каза братовчедка й Мария Манджукова. Баща й Николай също е строителен инженер, пише "24 часа".

Според приятелите й, Димитрина била много кротка, усмихната и деликатна с хората.  Харесвала е екстремните спортове. Карала лонг борд и сноуборд.

Всички нейни приятели и съученици от Смолян са потресени от новината за смъртта й. "Ех, отиде си и ти без време... Почивай в мир...", пише във Фейсбук един от приятелите й.

От Районна прокуратура – Пловдив съобщиха, че е образувано досъдебно производство по случая.

При извършения оглед на местопроизшествието не са открити данни за насилствена смърт. Установено е, че тялото е на 29-годишна жена, която не е имала адрес в Пловдив. При извършения оглед в дрехите й са открити личните документи. Жената не е била обявена за издирване от органите на МВР", заявяват още от Районна прокуратура.

По досъдебното производство ще бъде назначена съдебномедицинска експертиза за установяване на причините за смъртта. Разследването по случая се извършва от разследващ полицай от Второ РУ на МВР-Пловдив.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници