Бой Джошуа-Пулев ще има, но трябва Кобрата да се съгласи той да е на Острова

Бой Джошуа-Пулев ще има, но трябва Кобрата да се съгласи той да е на Острова
A A+ A++ A

Един от най-могъщите агенти в света на бокса Еди Хърн директно заплаши Кубрат Пулев и неговия екип, че ако не се съгласят с условията на Хърн и неговия клиент Антъни Джошуа, то мач за световната титла няма да има.

Хърн потвърди, че към момента по всичко изглежда, че следващият съперник на Джошуа ще е именно Кобрата. Импресариото на британеца потвърди и че единственият спор е мястото на провеждане на суперсблъсъка.

Според Хърн Пулев иска да спечели възможно най-много пари и затова предпочита дестинации като „Истанбул, Саудитска Арабия, Конго и Нигерия“. Той обаче директно обяви, че предимство при избора има Джошуа и ако българинът не се съгласи на мач във Великобритания, то такъв може изобщо да няма.

„Кубрат Пулев е на предна позиция. Мисля, че установихме, че задължителната защита на IBF е преди тази на WBO. За мен мачът е с Пулев и по-важното е, че това е така и за шефа, Ей Джей. Той иска да бъде тук (на Острова б.р.). Боксира се вече в Саудитска Арабия, преди това в Ню Йорк. За мен е време да се завърне у дома.“, каза Хърн.

„Лошата новина е, че Кубрат Пулев иска възможно най-много пари за този мач и е осъзнал, че има повече пари в Истанбул, или Саудитска Арабия, или Конго, или Нигерия, но Ей Джей избира.“

„Накрая може да се откаже от мача с Пулев, ако той не иска да се бие на местата, на които ние искаме, а това е във Великобритания. Гледаме към дати в края на май и началото на юни за мача с Пулев. Всички варианти са възможни. Емирейтс Стейдиъм, Тотнъм Хотспър, Олимпийският стадион, говорихме и с Туикънъм.“

„Принсипалити Стейдиъм има някои дати за нас, така че в идеалния вариант следващият мач на Ей Джей ще бъде срещу Кубрат Пулев в Лондон, но сме далеч от идеалния вариант, особено в боксовите игри“, допълни Хърн.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници