Уорлик с отличие на МВР „за изключителни заслуги”

Уорлик с отличие на МВР „за изключителни заслуги”
Цветан Цветанов връчи почетното отличие на Джеймс Уорлик по повод приключването на мандата му като посланик на САЩ в Бълария. Снимка: МВР
A A+ A++ A

Посланикът на Съединените американски щати в България Джеймс Уорлик получи почетно отличие на МВР за изключителни заслуги и по повод приключването на мандата си в България, съобщиха от вътрешното ведомство.

Вътрешният министър Цветан Цветанов посрещна в кабинета си посланик Уорлик. Срещата бе осъществена преди окончателното му отпътуване от България.

По време на разговорите двамата изразиха удовлетворение от успешното сътрудничество, постигнато между правоохранителните органи на България и САЩ.

Цветанов благодари на посланика за личния му принос и усилия в осъществяването и задълбочаването на стратегическото партньорство и изграждането на професионалните контакти.

Двамата разговаряха за успешно проведените операции между службите, както и за участието на българските служители в серия от обучителни програми.

„За изключителни заслуги, свързани в развитието и укрепването на двустранното сътрудничество между Република България и САЩ в областта на сигурността и вътрешните работи и по повод приключването на мандата на посланик Уорлик, той е удостоен с почетното отличие на МВР „За доблест и заслуги" І степен”, пише още в съобщението на вътрешното ведомство.

#Съединените американски щати #посланик на САЩ #България #МВР #отличие #Цветан Цветанов #министър на вътрешните работи #САЩ

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници