Kaufland България с нови членове в мениджърския състав

Kaufland България с нови членове в мениджърския състав
A A+ A++ A

 Лаура Ману е новият директор дирекция „Търговия и маркетинг“ и член на
борда на компанията
 Петя Владимирова е новият директор „Централни отдели“ и прокурист
 Васил Василев е директор „Свежи храни“ и прокурист
 Христо Атанасов поема управлението на „Храни сух асортимент“,
„Нехранителни стоки“ и функцията прокурист

Kaufland България обявява промени в мениджърския състав на дирекциите „Търговия и маркетинг“ и „Централни отдели“. Лаура Ману е новият директор на дирекция „Търговия и маркетинг“ и член на борда на компанията. Тя ще отговаря за стратегическото управление и развитие на търговската и маркетинговата дейност на компанията. Лаура има 16-годишен опит в сферата на модерната търговия, като в последните 11 години е ключова част от екипа на Kaufland Румъния, където е заемала позиции като търговец, мениджър управление на категория, директор направление „Храни сух асортимент“. Преди да се присъедини към Kaufland Румъния, е била част от търговския екип на Rewe Румъния. Владее румънски, английски и немски език.

Петя Владимирова поема функцията прокурист и управлението на дирекция „Централни отдели“, част от която са направленията "Експанзия и строителство", „Инвестиции и процеси“, „Снабдяване“, „Техническо управление на недвижимостите“, „Централно управление на недвижимостите“. Петя има над 13 години опит - 12 от тях като част от екипа на Kaufland България. Притежава магистърска степен по икономика и социална и културна история от университета Leuphana в Люнебург, Германия.

Владее немски и английски език. Kaufland България обявява и двама нови прокуристи в дирекция „Търговия и маркетинг“ – Васил Василев, директор „Свежи храни“, и Христо Атанасов, директор „Храни сух асортимент“ и „Нехранителни стоки“. Васил Василев има над 20 години опит в търговията с хранителни и нехранителни стоки. Той е ключова част от търговския екип на Kaufland България вече над 6 години, като предишният му опит включва позиции в METRO Cash and Carry България, Mr. Bricolage и BILLA България.

Васил има магистърска степен по инженeрна биотехнология от ХТМУ и магистърска степен по бизнес администрация от университета Еразмус Ротердам. Христо Атанасов се присъединява към Kaufland България като прокурист през октомври 2019 г., като поема и ръководството на направленията „Храни сух асортимент“ и „Нехранителни стоки“. В своята близо 20-годишна кариера е заемал различни позиции, последните от които са Главен оперативен директор и член на борда на директорите на BILLA България, където е отговарял за търговията и маркетинга, управлението на промоции и развитие на собствени марки, логистика. В последната година е бил член на борда на директорите и Главен директор „Търговия и маркетинг“ в Максима България.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници