SPARK: Нашите коли не са били потрошени от тийнейджъри

SPARK: Нашите коли не са били потрошени от тийнейджъри
A A+ A++ A

Няма данни част от вандалските атаки срещу автомобилите на SPARK са извършени от малолетни и непълнолетни лица в кварталите Христо Ботев и Подуяне, съобщиха от от компанията в отговор на медийни публикации.

В тях се посочва, че полицията е заловила две групи малолетни момчета в два различни случая, които потрошили коли. Мотивът бил, че не могат да ги карат.
 
"Нямаме информация за такива инциденти с наши автомобили. От компетентните органи също не можаха да потвърдят за такива случаи. Нещо повече – в цитираните квартали няма зони за наем и освобождаване на SPARK и няма как да има наши коли там. Продължаваме да твърдим, че се касае за организирана и злонамерена кампания, засягаща голям брой наши автомобили в различни точки на града, за много кратък период от време, което изключва варианта за обикновена хулиганска проява", категорични са от компанията.
Преди два дни фирмата за споделяне на електрически автомобили обяви на нарочна прескоференция, че за 3 дни 15 тяхни коли са били повредени умишлено.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници