Слави Бинев прави единен фронт срещу „некадърността“ на ГЕРБ

Слави Бинев прави единен фронт срещу „некадърността“ на ГЕРБ
Не можем да допуснем глупостта да продължава да управлява България! Защото глупостта не е само срамна – тя е вредна, заяви Слави Бинев. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Гражданското обединение за реална демокрация (ГОРД) започва политически консултации с всички партии, за да създаде „единен фронт" срещу управлението на ГЕРБ, обяви председателят на ГОРД и евродепутат Слави Бинев.

„ГОРД е против: глупостта, бедността, страха. Това прави хората нещастни! ГОРД предлага универсалното, абсолютното решение на тези три проблема и то е: образование; образование; образование", каза още Слави Бинев на пресконференция във вторник.

По думите му несъстоятелното управление на ГЕРБ доскоро е било видно само за „икономистите, анализаторите, учените", докато вече е станало очевидно и за обикновените хора.

„Крахът става очевиден за самите симпатизанти и членове на ГЕРБ. За нас е повече от ясно, че те ще се опитат да излъжат избирателите! Отново да заврат здравия разум и свободните хора с достойнство в ъгъла!" - продължи лидерът на ГОРД.

Според него ГЕРБ ще използва механизмите от „безпрецедентните Избори 2011" - „натиск, принуден вот, купуване на гласове, използване на цялата държавна и полицейска машина за манипулация на вота и насаждане на страх".

„Не можем да допуснем глупостта да продължава да управлява България! Защото глупостта не е само срамна – тя е вредна!" - продължи Слави Бинев.

Той обяви, че ГОРД иска „да изправи образованието и компетентността като интелектуален щит срещу политическата глупост и некадърност на ГЕРБ".

„ГОРД постави началото на обратното броене, като Слави Бинев натисна клавиша на брояча, който ще отброи дните, часовете и секундите до изборите през 2013 г., а именно остават 327 дена до 14 юли", отчете евродепутатът.

Зам.-председателят на партията Поли Карастоянова изнесе данни за структурите на партията.

„За 4 месеца от учредяването на ГОРД до този момент са създадени 19 структури в страната и още 12 са в процес на подготовка за учредяване до края на септември", обясни тя.

Юлиана Дончева и Любен Дилов-син говориха за медийните проблеми, медийния пазар и какви биха могли да бъдат резултатите от предстоящите избори.

#Слави Бинев #ГОРД #ГЕРБ #парламентарни избори #Поли Карастоянова #Юлиана Дончева #Любен Дилов-син

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници