Безплатни очни прегледи за първолаци

Безплатни очни прегледи за първолаци
A A+ A++ A

"Добър успех с добро зрение“ е мотото на столична очна клиника, в която се провеждат безплатни офталмологични прегледи за бъдещи първокласници. Доброто зрение е изключитлено важно за адекватното физическо развитие на децата, успехите в училището и тяхното добро общо здраве. 

При бебетата и малките деца зрителната система не е напълно развита. Ако някое от очите на детето не успява да изпраща адекватни зрителни сигнали към мозъка, неговото зрение може да се увреди, и ако не се вземат мерки навреме тези увреди ще останат за цял живот, заявиха за "Монитор" от клиниката.

Модерна апаратура и изключително отговорни специалисти се грижат за провеждане на обстоен преглед на детското зрение. Има няколко етапа на изследване на детското око, с което се проверяват различни функции на очите, може бързо и навреме да се диагностицират проблеми като - „ученическо късогледство“, намалено зрение на далеч, „мързеливо“ око. Клиниката разполага с апаратура подходяща за изследване и преглед, както на бебета, така и на възрастни.

Според детските офтамолози в деншното дигитализирано общество от изключително значение са профилактичните прегледи и навременните мерки.

От ръководството на болницата съобщават, че прегледите ще продължат, докато има желаещи.Необходимо е единствено да се запише предварително час по телефона или на място в Клиники " Vision"

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници