Уил Смит срещу... Уил Смит в БЛИЗНАКЪТ

Уил Смит срещу... Уил Смит в БЛИЗНАКЪТ
A A+ A++ A

На 11 октомври в кината връхлита новият екшън трилър БЛИЗНАКЪТ на всепризнатия режисьор и носител на „Оскар“ Анг Лий („Животът на Пи“, „Планината Броукбек“, „Тигър и дракон“).

Суперзвездата Уил Смит влиза в ролята на елитния наемен убиец Хенри Броган, който става мишена на мистериозен млад таен агент – негово собствено копие. Образът на 23-годишния Младши е изцяло дигитално създаден на 100% от актьорското изпълнение на Смит.

Благодарение на използваната революционна нова технология двамата участват в ръкопашен бой един срещу друг в невероятно двойно изпълнение. „Гледаме Уил, който се изправя сам срещу себе си от преди 30 години,“ коментира продуцентът Джери Брукхаймър. „Това не е подмладяване или лицево проследяване, а изцяло дигитално творение. Всяка сълза, всеки удар, всичко, което виждате, е Уил Смит,“ допълва специалистът по визуалните ефекти Бил Уестенхофер. Самият Уил Смит също коментира своето историческо двойно изпълнение: „Когато го видях за първи път, беше много особено. Това бях АЗ.Взирах се в идеалната 23- годишна версия на самия себе си. Сякаш някой беше премахнал всички недостатъци. Това ще промени начина, по който се гледат и правят филми.“

В продукцията участва и Клайв Оуен ,който влиза в ролята на Клей Варис – безскрупулният шеф на програмата за клониране. Той стои зад създаването на Младши. Бенедикт Уонг е Барън, бивш колега и близък приятел на Хенри. Мери Елизабет Уинстед е младата агентка Дани, чиято задача е да следи Хенри, но става негов съюзник. В официалния трейлър на БЛИЗНАКЪТ виждаме повече и от кръстеното от Анг Лий „байк-фу“. Уил Смит и ....Уил Смит завихрят истински дуел с мотори по улиците на Картахена, Колумбия. Но има ли как да победиш, когато се изправяш срещу самия себе си? Именно идеята човек да преследва самия себе си е и интригуващата идея зад екшъна, който всички очакваме тази есен. Пригответе се за близка среща с БЛИЗНАКЪТ от 11 октомври само в кината и IMAX.

СИНОПСИС:
БЛИЗНАКЪТ е иновативен екшън трилър с участието на Уил Смит в ролята на елитния наемен
убиец Хенри Броган, който изведнъж става мишена на мистериозен млад таен агент, който
очевидно може да предвиди всеки негов ход. Филмът е режисиран от носителя на „Оскар“ Анг
Лий и е продуциран от Джери Брукхаймър, Дейвид Елисън, Дейна Голдбърг и Дон Грейнджър.
Във филма участват още Мери Елизабет Уинстед, Клайв Оуен и Бенедикт Уонг. 
Режисьор:
Анг Лий
Сценаристи:
Дейвид Бениоф („Игра на тронове“), Били Рей („Игрите на глада“) и Дарън Лемке („Шрек
завинаги“, „Шазам“)
По идея на:
Дарън Лемке и Дейвид Бениоф
Продуценти:
Джери Брукхаймър, Дейвид Елисън, Дейна Голдбърг и Дон Грейнджър
С участието на:
Уил Смит, Мери Елизабет Уинстед, Клайв Оуен и Бенедикт Уонг

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници