ГЕРБ обвини БСП в лицемерие за магистралите

ГЕРБ обвини БСП в лицемерие за магистралите
A A+ A++ A

ГЕРБ обвиниха социалистите в лицемерие, защото повече от месец не са се поинтересували от документацията, предоставена им от АПИ във връзка с писмата, които пратиха соцдепутатите до пътната агенция. Водачката на листата на БСП, вече евродепутат, Елена Йончева и колегите й настояваха за документи и правото независима лаборатория да вземе проби на качеството на настилките на магистралите у нас.

Само преди ден от АПИ съобщиха на медиите, че никой от депутатите от "БСП за България", които се подписаха под писмото, не е отишъл да се запознае с предоставената документацият по Закона за достъп до обществената информация.

"Нищо няма да направят, защото изборите минаха", заяви в Народното събрание депутатът от ПГ на управляващото мнозинство Маноил Манев. "Аз нали ви казах - че всичко онова, което се прави, е фалш, предизборна измама. Нищо няма да правят вече, защото изборите минаха. Нищо няма да направят - така, както не направиха  снищо бузлуджа. Събаря се, защото нямат пари", каза старозагорският народен представител. 

"Това е същата тема, за която г-жа Нинова обича да казва - "не е важно какво ние ще направим, важно е хората да чуят, каквото искат", добави Манев. Той се закани, че ще продължи да не мълчи, когато социалистите "лъжат и манипулират хората".

В отговор зам.-председателят на ПГ на "БСП за България" Филип Попов отхвърли обвинението, че темата е била употребена предизборно.

"Не сме я забравили темата. Това е тежка тема, ще има изявление, ще имаме позиция в понеделник", призова за търпение Филип Попов.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници