Борисов не харчил "държавни пари" за транспорта на футболния си отбор

Борисов не харчил "държавни пари" за транспорта на футболния си отбор
Премиерът Бойко Борисов е возил съотборниците си от Бистрица с правителствения самолет за мач с Етрополе във Варна. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Транспортният министър Ивайло Московски потвърди информацията, че футболният отбор на премиера Бойко Борисов „Витоша" (Бистрица) е бил транспортиран с правителствения самолет.

Московски заяви по ТВ7 в сряда, че е запознат със случая и че сметката е платена, като не са били похарчени държавни пари.

По-рано в. „Преса" съобщи, че правителственият самолет "Еърбъс" е бил ползван за транспорт на съотборниците на премиера Бойко Борисов в клубния му футболен тим "Витоша" (Бистрица), известен и като Бистришките тигри.

Според информация на в. "Преса" тигрите на Борисов са пристигнали с правителствения самолет във Варна за приятелска среща на стадион "Тича".

Със същия полет на Авиоотряд 28 пристигнали и съперниците им от футболен клуб "Чавдар" (Етрополе) на депутата от ГЕРБ и личен приятел на премиера Емил Димитров.

#Етрополе #Бойко Борисов #министър-председател на България #Витоша (Бистица) #Емил Димитров #ГЕРБ #депутат #Варна #правителствен самолет #Еърбъс #футболен отбор #Ивайло Московски #Министър на транспорта

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници