Цветан Соколов: Пречупихме се във важен момент

Цветан Соколов: Пречупихме се във важен момент
Аз лично не изпълних олимпийската си мечта и се надявам да се класираме за следващите Игри в Рио, и да я постигнем, каза Цветан Соколов. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

В много важен момент се пречупихме, каза диагоналът Цветан Соколов при завръщането си от Лондон по повод представянето на националния отбор по волейбол на Олимпиадата.

Волейболистът призна, че състезателите на Италия са играли много по-силно от българите в двубоя помежду им, предаде БГНЕС.

„Успяхме да осъзнаем успеха си. Щастливи сме, че зарадвахме толкова много хора, въпреки че мисля, че можехме да направим много повече. Борихме се докрай, но малко не ни достигна. В много важен момент се пречупихме. Мисля, че липса на опит и правилно решение във важните моменти ни попречиха да продължим напред," каза още Цветан Соколов и отрече напрежението да е повлияло негативно на отбора.

„Не мисля, че ни трябва много време, за да осъзнаем какво трябва да правим," допълни националът.

Той коментира и възможностите на България, както и оптимизма си за олимпийски медал от Рио.

„Един спортист винаги се стреми да постигне нещо голямо и желанието ми за следващата Олимпиада в момента е по-силно. Аз лично не изпълних олимпийската си мечта и се надявам да се класираме за следващите Игри в Рио, и да я постигнем. Мисля, че България може да постигне много," завърши оптимистично Цветан Соколов.

#Лондон 2012 #Олимпиада #Олимпиадата в Лондон #Цветан Соколов #волейбол

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лондон 2012
Последно от Лондон 2012

Всички новини от Лондон 2012 »