Нейденов: Ние сме машина, която работи

Нейденов: Ние сме машина, която работи
Найден Найденов изрази надежда именно колективният дух да се запази, защото от него тръгват големите успехи, а останалите неща превръщат тима в супер отбор. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Националният отбор по волейбол е една машина, която работи и не трябва да се спира, заяви треньорът на националите Найден Найденов.

„Доказахме, че можем без този или онзи, когато има колективен дух в отбора. Всички трябва да разберат, че постигнахме това, което искаме от 30 години – да има колектив и това е едно хубаво нещо", каза Найден Найденов при завръщането си от Олимпиадата в Лондон.

Националният отбор на България се класира на четвърто място на 30-те летни Олимпийски игри, след като изгуби битката за бронза от Италия.

Найден Найденов изрази надежда именно колективният дух да се запази, защото от него тръгват големите успехи, а останалите неща превръщат тима в супер отбор.

„Това е пример за младите, които трябва да знаят, че в този тим вече има една схема, една политика и един колектив, и всеки трябва да излиза и да се бори за другия, за да печелим и да бъдем едно. Това е едно начало, което ще успеем да запазим", посочи още Найден Найденов.

#Лондон 2012 #Олимпиада #Олимпиадата в Лондон #Найден Найденов #волейбол

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лондон 2012
Последно от Лондон 2012

Всички новини от Лондон 2012 »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници