ГЕРБ пита: Нинова пробвала ли е да откупи с 30 млн. лидерския пост от Миков

ГЕРБ пита: Нинова пробвала ли е да откупи с 30 млн. лидерския пост от Миков
A A+ A++ A

ГЕРБ разполага с информация, че Корнелия Нинова е предлагала 30 млн. лв. на бившия соцлидер Михаил Миков да се откаже от поста. Това обявиха на извънреден брифинг от управляващата партия и зададоха въпросите си към председателката на БСП.

"Предлагала ли е г-жа Нинова 30 млн. на Михаил Миков, за да се откаже от лидерското място в БСП?", попита Тома Биков.

"Имаме доста сериозни източници в тази посока. Ако тя замълчи по този въпрос, ще приемем, че отговорът е да, след като тя има претенциите, че е морален стожер, трябва да отговори на тези въпроси", допълни той. "Имаме определена информация откъде са дошли, но ще изчакаме г-жа Нинова да отговори", уточни той.

"Лично аз не бих дал толкова пари да стана лидер на БСП, но има хора, които не са толкова прагматични", вметна Биков. "По отношение на 30-те милиона, ние искаме да разберем, защото според мен това е силно надценена цена на лидерска позиция на една партия, която постоянно губи избори", заяви депутатът от ГЕРБ.

Има Отечествен фронт срещу управляващото мнозинство, заключи Биков по повод атаките от последните дни.

Депутатът от ГЕРБ коментира, че чест му прави на шефа на КПКНПИ Пламен Георгиев за решението да излезе в отпуск, докато трае проверката, като каза, че на негово място Нинова и от ГЕРБ да беше, нямаше да го направи.

Да застане пред обществото тази госпожа, спусната като ангел небесен, обикаля страната с черна кобила и сее отрова непрекъснато, включи се и Спас Гърневски.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници