ГЕРБ се цели в европарламента със 7-8 депутати

ГЕРБ се цели в европарламента със 7-8 депутати
A A+ A++ A

Резултатите на ГЕРБ от тези евроизбори ще бъдат по-добри от всякога. Целта ни е да вкараме 7-8 депутати.

Очакваме мръсна компроматна война от опонентите. Това каза в Поморие заместник-председателят на политическа партия ГЕРБ Цветан Цветанов. Той заяви, че винаги преди избори срещу него имало атаки. Цветанов даде пример със случая в Костинброд. Заместник - председателят на ГЕРБ подчерта, че е имал пълна подкрепа в партиен план. Той информира, че на 31 март от 12.00 часа в София ще бъде представена евролистата на ГЕРБ. Тогава щяло да стане ясно и кой ще е водачът. В нашата евролиста няма кандидати с повдигнати обвинения за пране на пари, добави той.

Днес Цветанов откри в Поморие областния семинар на бургаската структура на партията. На дискусията присъстват народни представители, кметове, общински съветници, председатели на клубове, членове и симпатизанти на партията.

Преди началото на семинара Цветанов каза, че има потенциален риск от миграционна вълна и трябва да се внимава в изказванията, за да имаме външна граница, която да не бъде под натиск от турска страна.

Утре са изборите в Турция и това сигурно е провокирало подобно изказване, но категорично заявявам, че няма намеса в закона за вероизповеданията, коментира Цветанов.

Днес в рамките на събитието в Поморие той ще изнесе лекция, свързана с актуалната политическа обстановка в страната и предизвикателствата към България и Европа през призмата на предстоящите евроизбори. След него политологът Румяна Коларова ще коментира българския политически процес в условията на демокрацията, а политологът Антон Тодоров ще говори за "Фалшивите новини: манипулативни техники в контекста на европейските 

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници