Втора партия напуска Народното събрание

Втора партия напуска Народното събрание
ПП Воля
A A+ A++ A

Парламентарната група на „ВОЛЯ – Българските родолюбци“ напуска Народното събрание. Изненадващата новина съобщи на брифинг в парламента лидерът на партията Веселин Марешки, предаде БГНЕС. Решението е взето днес, след съвещание на ръководството на партията и парламентарната група.

„За да няма фалшиви новини и спекулации, исках лично да го съобщя. Причините към момента не мога да ги съобщя, защото продължават разговорите. Те не са лесни, повярвайте!“, каза Марешки. Той призова решението на партията му да бъде приемано като част от последователната ѝ политика за „свалянето на маските на фалшивите политици“. Подробности се очаква от ВОЛЯ да съобщят през следващите дни.

ВОЛЯ става втората парламентарна група, която няма да участва в пленарните заседания, след като от няколко седмици от зала отсъстват депутатите от „БСП за България“. Очаква се парламентът да има сериозни проблеми с кворума, защото депутатите от ГЕРБ и „Обединени патриоти“ формират крехко мнозинство от 122 народни представители, а ДПС традиционно не се регистрира в началото на пленарните заседания.

 

 

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници