Конференция Приобщаващо образование 2018 ще се проведе в София

Конференция Приобщаващо образование 2018 ще се проведе в София
A A+ A++ A

За шеста поредна година международнипт форум за приобщаващо образование в страната -Конференция Приобщаващо образование 2018  ще се проведе в София. Датата е 3 ноември от 9 часа в зала 6 на НДК, пише Столица.бг

Тази година фокусът е върху темата за екипността, какви са отделните роли на отделните участници в процеса и как да се подобри взаимодействието помежду им.

Специални гости на събитието ще бъдат д-р Бриджит Уолкър и проф. Дъглас Чийни от Вашингтонския университет, които ще говорят за това как се изграждат училищни лидерски екипи, както и за приобщаващото образование отвъд специалните образователни потребности. А проф. Давид Родригес от Лисабонския университет ще изнесе презентация на тема „Приобщаване или как да конструираме самолет, докато летим“.

По време на форума ще бъде представена за първи път и книгата на Карън Ан Томлинсън – „Диференцирано преподаване в академично разнородни класни стаи“.

Интерактивна дискусия по актуални въпроси, свързани с предизвикателствата пред приобщаващото образование в България ще се проведе за първи път.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници