217263 статии       |       475 интервюта       |       1541 снимки       |       38125 абоната       |      
USD 1.85845| EUR 1.95583| GBP 2.28024|
In English На русском

КЛЮЧОВИ ДУМИ ДНЕС:   КоронавирусИзбори 2 в 1Конфликтът Русия-НАТОМаймунска шарка

Размер на шрифта:   

Отбранителният гигант Elbit Systems проведе Ден на индустриалното сътрудничество в София

1 ноември 2018, четвъртък / 11:51; Коментари: 0
Send to Kindle
Отбранителният гигант Elbit Systems проведе Ден на индустриалното сътрудничество в София
Pure Communications

Международната високотехнологична отбранителна компания Elbit Systems организира в София Ден на индустриалното сътрудничество. Събитието бе открито от посланика на Израел в България г-жа Ирит Лилиан, а в него взеха участие представители на български частни и държавни компании от сферата на отбраната и технологиите, представители на референтни институции и висшия мениджмънт и експерти от Elbit Systems. Компанията представи възможностите за индустриално сътрудничество с българския бизнес и своя опит и способности в областта на предстоящия проект в България.

По време на събитието бяха проведени и директни работни срещи с представители на български компании, които имат интерес да си сътрудничат с Elbit Systems при евентуално изпълнение на проекта за придобиване на нови бронирани машини за сухопътните войски на Българската армия.

Elbit Systems е световен лидер в областта на производството и интеграцията на куполи (вкл. и дистанционно управляеми) за бронирани машини и дистанционно управляеми оръжейни системи, с над 30 години опит в сферата и десетки успешни проекти по целия свят, вкл. в редица страни, членки на ЕС и НАТО.

Само за последните няколко години Elbit Systems участва в редица програми, в които доставя и интегрира такава техника, сред които са:

-Дистанционно управляеми куполи с 30 мм оръдие на бронирани машини MOWAG Piranha IIIC 8X8 за Белгийската армия;

-Дистанционно управляеми куполи с 30 мм оръдие, интегрирани с ракети Spike, на бронирани машини STEYR PANDUR II 8X8 за Португалските военноморски сили;

-Дистанционно управляеми куполи с 30 мм оръдие, интегрирани с ракети Spike на бронирани машини Patria AMV 8X8 за армията на Хърватска;

-Дистанционно управляеми куполи с 30 мм оръдие на бронирани машини IVECO 6X6 (APC) и дистанционно управляема оръжейна система 12.7/7.62 mm за Бразилската армия.

Търсейки стратегически партньори в България, с които да си сътрудничи в дългосрочен план, Elbit Systems се базира на своя успешен опит в индустриалното партньорството с местни компании, трансфера на ноу-хау и технологии и създаването на местни бази за производство, интеграция и монтаж, реализирани в редица страни по света.

Elbit Systems търси партньорство с български компании в контекста на програмата на Българската армия за придобиване на нови бронирани машини. Компанията вярва, че това би било и добра основа за създаване на възможности за местния бизнес за последващ износ на продукти, произведени в България.

 

ђеклама:
Разпечатай | Изпрати
» Напиши статия и ти
Реклама:
Реклама: