МВР с подробности за простреляния в главата полицай

МВР с подробности за простреляния в главата полицай
A A+ A++ A

Колегите са неутрализирали лицето с оглед да не произвежда последващ изстрел. Това каза на брифинг главният секретар на МВР и кандидат за министър на вътрешните работи Младен Маринов по повод случая с полицая, прострелян в главата от психично болен мъж в столичния квартал "Илинден".

Маринов уточни, че простреляният полицай е 34-годишен, с 10 години стаж. Разговарях с него, в стабилно състояние е. Куршумът не е засегнал кръвоносни съдове, поясни Маринов.

Той каза, че психично болният мъж е стрелял по посока на майка си. Колегите са реагирали и не са му позволили да произведе втори изстрел. Вероятно пистолетът е самоделен, но това впоследствие ще се установи, посочи още Младен Маринов.

Имало е седем служители на МВР в момента, когато е произведен изстрелът, заяви директорът на СДВР Ивайло Иванов.

Освен извършителят, са задържани майка му и още едно лице, което е в роднински отношения. Колегите извършват оглед, образувано е досъдебно произовдство, добави той.

Допреди един месец този човек е живял в чужбина. Майката е подала сигнал днес, че от няколко дни лицето се държи неадекватно и има опасност да прояви агресия, каза още Ивайло Иванов.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници