Сидеров подкрепял и този вот на недоверие

Сидеров подкрепял и този вот на недоверие
Лидерът на „Атака" изрази мнение, че ДАНС няма капацитет да се справи с ислямските екстремисти. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Правителството на ГЕРБ заслужава не един, а 10 вота на недоверие, заяви лидерът на партия „Атака" Волен Сидеров и добави, че би подкрепил вота на недоверие на БСП за провала на правителството в областта на правосъдието и вътрешните работи.

Предишният опит за сваляне на кабинета се провали през април, след като депутати от „Атака" оттеглиха подписите си под искането за вот на недоверие, внесено заради отказа от АЕЦ „Белене".

„ГЕРБ заслужава не един, а 10 вота на недоверие, само че при сегашното положение в парламента, с купени депутати и с нагласено мнозинство, няма да мине," убеден е Волен Сидеров, цитиран от БНР.

Той посочи, че подкрепя сегашния вот на недоверие, защото независимо кой е вносителят, вотът показвал, че правителството на Бойко Борисов е несъстоятелно, то трябва да бъде подложено на критика, то трябва да си ходи и да бъде направено ново програмно правителство.

Лидерът на партия „Атака" призова премиера Бойко Борисов да подаде оставка и да отстъпи място на „програмно" правителство.

„Моето предложение е Борисов да подаде оставка, да се направи програмно правителство с участието на парламентарни и извънпарламентарни сили, да престанем да се изживяване като бели мишки, които са наблюдавани от някого, и чакат следващия доклад, за да се раздвижат вотове," обяви Волен Сидеров.

Лидерът на „Атака" изрази мнение, че ДАНС няма капацитет да се справи с ислямските екстремисти.

„В момента няма кой да работи против ислямския фанатизъм просто. ДАНС е един кръжок за писане на сводки, там турските направления, ислямският релс отдавна са разбити и по тези линии не се работи, защото Турция ни е била приятел, всички са ни приятели, ние нямаме врагове, обаче кой знае защо гърмят бомби у нас," коментира Волен Сидеров.

#Волен Сидеров #„Атака" #вот на недоверие #ДАНС #Бойко Борисов #израелски туристи #терористична атака #атентат

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници