Владимир Клисуров временно ще изпълнява длъжността кмет на Младост

Владимир Клисуров временно ще изпълнява длъжността кмет на Младост
A A+ A++ A

Владимир Клисуров е избран за временно изпълняващ длъжността кмет на столичния район Младост. Столичните общински съветници избраха Клисуров, като за него гласуваха 48 съветници, а един се въздържа. Досега Клисуров бе заместник на Десислава Иванчева, която бе арестувана миналата седмица.

Клисуров прие с неохота назначението и каза, че не е компетентен да се занимава по спорните казуси със строителството, тъй като нямал подходящо образование. По-рано Иванчева каза, че именно него е посочила при подаването на молбата си за отпуск. Вчера председателят на Столичния общински съвет Елен Герджиков съобщи, че СОС ще подкрепи избора на кметицата и обясни, че тя е направила пропуск, поради което се налага СОС да го поправи.

Клисуров пое отговорност забавени преписки да бъдат придвижени в най-кратки срокове. Той потвърди, че няма спор с Румен Русев, който бе набеден от Иванчева за неин противник и заяви, че ще работят заедно.

Самият Русев каза на заседанието на СОС, че не познава предприемача Александър Ваклин, че никога не го е виждал и че подкрепя водената политика от Иванчева да се правят дарения под формата на детски площадки, лампи, ремонти.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници