Борисов прати трима министри в Бургас

Борисов прати трима министри в Бургас
По заповед на премиера са изпратени два самолета, снабдени с техника на Дирекциия „Оперативно-техническа информация” (ДОТИ) и с медицинско оборудване. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Трима министри тръгнаха към Бургас по разпореждане на премиера Бойко Борисов след атентата срещу израелски туристи на летище „Сарафово” в Бургас.

Вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов, министърът на външните работи Николай Младенов и министърът на здравеопазването Десислава Атанасова пътуват към мястото на инцидента, съобщиха от правителствената информационна служба.

По заповед на премиера са изпратени два самолета, снабдени с техника на Дирекциия „Оперативно-техническа информация” (ДОТИ) и с медицинско оборудване.

За оказване на бърза и качествена помощ на ранените с министър Десислава Атанасова пътуват началникът на ВМА проф. Стоян Тонев и хирургически екипи от болницата.

#Бургас #атентат #израелски туристи #Израел #ВМА #Десислава Атанасова #Николай Младенов #Цветан Цветанов #Бойко Борисов #Трагедия в Бургас

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници