Ваньо Шарков огорчен и разочарован от загубата

Ваньо Шарков огорчен и разочарован от загубата
На СДС му предстои да докаже правотата на тезата, която беше изправена срещу мен, че сами сме по-силни, отколкото обединени. Никога не съм вярвал в тази теза, допълни той. Според Шарков има интереси на други политически сили и на икономически групировки,
A A+ A++ A

Загубилият избора за лидер на СДС Ваньо Шарков не скри огорчението си от загубата. Той изтъкна, че не са му достигнали само 100–150 гласа.

„Съжалявам за две неща: едното е, че дадох надежда на младите хора от СДС, че заедно можем да променим СДС, и другото е, че на опонентите ми се наложи да използват доста гнусни манипулации срещу мен, но това си е за тяхна сметка. Ако спечеленото с лъжа дава някаква сила, а не те прави зависим, е въпрос на разбиране. Аз не го разбирам така“, каза той.

„На СДС му предстои да докаже правотата на тезата, която беше изправена срещу мен, че сами сме по-силни, отколкото обединени. Никога не съм вярвал в тази теза, продължавам да не вярвам“, допълни той.

Според Шарков има интереси на други политически сили и на икономически групировки, десницата да бъде в „такова незавидно състояние“. Той се усъмни в честността на кампанията, но заяви, че няма да оспорва избора на Емил Кабаиванов.

#Ваньо Шарков #СДС #избори #лидер #председател #загуба #Емил Кабаиванов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници