Марешки: Обидите към българите са заразни

Марешки: Обидите към българите са заразни
Източник: pixabay.com
A A+ A++ A

Депутатите от ПГ на „Воля“ влязоха с медицински маски в пленарната зала заради думите на депутата от БСП за България Иво Христов, че 80% от българите са дебили, предаде НОВА.

С маски сме, за да не се заразим - обидите към българите са заразни, поясни депутатът. „Още не сме си доставили противовирусни лекарства затова засега ще останем с маски“, каза още той.

"Това е обидно за българския народ и цинично, недопустимо, нагло изказване на самозабравил се български политик, който няма място в българския парламент и затова му поискахме оставката", посочи Марешки.

"Предупредихме, че ако не се вземат мерки, тази зараза ще плъзне много бързо", добави той. "Не мина и седмици и бяхме свидетели на изказването на Вежди Рашидов, за който целият български народ не става и за чеп за зеле. Чухме от трибуната извинение от него. Няколко дена по-късно идва следващото - че целият морален и качествен капацитет се е изнесъл от страната, казано от Слави Трифонов от Лондон.

Ето, заради тази плъзнала зараза говорим, за да не изпаднем и ние в нещо подобно", констатира Марешки, цитиран от БГНЕС.

 

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници