Състоянието на пътищата в страната е добро

Състоянието на пътищата в страната е добро
Източник: pixabay.com
A A+ A++ A

Състоянието на републиканските пътища в страната е добро. Това сочат данни на МВР за пътните инциденти през изминалото денонощие и за пътната обстановка в страната.

Метеорологичната обстановка в България е предимно добра. Времето над страната е предимно ясно, с разкъсана облачност. Слаб вятър духа в областите София, Добрич, Русе, Варна, Бургас, Разград, Видин, Смолян и в районите на Кресна и Брежани, област Благоевград.

Температурите са в интервала от - 7° до + 8°.На територията на страната няма валежи от дъжд или сняг.Пътните настилки в страната са предимно сухи, по усойните места заледени, почистени и обработени.Данните на МВР сочат, че на някои места у нас има ограничена видимост поради мъгла. Заради магла, видимостта е ограничена до 50 метра в района на Северна скоростна тангента в София. Видимостта е ограничена до 100 метра в района на проход "Шипка", Добринище и Баня, област Благоевград.

Няма ограничения за движение на леки автомобили по магистралите в страната.Припомняме, днес за почти цялата страна е обявен жълт код за за силен вятър.

#АПИ #пътища

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Транспорт
Последно от Транспорт

Всички новини от Транспорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници