Джошуа взима пример от Роналдо преди битката с Пулев

Джошуа взима пример от Роналдо преди битката с Пулев
Източник: pixabay.com
A A+ A++ A

Световният шампион в тежка категория Антъни Джошуа разкри любопитен факт за себе си. Британецът, който свали легендарния Владимир Кличко от боксовия трон, се вдъхновява от футболиста Кристиано Роналдо, информира бТВ.

"В началото на кариерата си залагах предимно на маркетинг, за да изградя името си. Но сега съм на такъв стадий от развитието си, когато трябва да докажа, че съм най-добрият боксьор в света и взимам вдъхновението за това от Роналдо", заяви Джошуа в интервю пред COPA 90.

Шампионът е впечатлен от усилията, които нападателят на "Реал" Мадрид полага за да остава сред най-големите звезди в световния футбол.

"Той прави малките неща правилно, за да е най-добрият в своята област. След тренировката с отбора, той се подготвя сам, за да подобри нещата, които иска. Говорих с Рио Фърдинанд, който ми каза, че Кристиано е бил единственият в Юнайтед, който е работил с масажисти, диетолози, психолози и т.н., за да се подобрява във всеки аспект", заяви Джошуа.
Британецът разкри и каква ще е рецептата му за победа над българския претендент за титлите му Кубрат Пулев. Двамата ще се изправят един срещу друг на 28 октомври в Кардиф, Джошуа е твърдо решен в следващите два месеца да се изолира тотално и да се отдаде само и единствено на тренировки.
 
Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници