Павлова отговаря на 20 депутатски въпроса, още 9 министри на опашка

Павлова отговаря на 20 депутатски въпроса, още 9 министри на опашка
Към министъра на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова са отправени рекордните 20 въпроса. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

10 от общо 16-те министри в кабинета „Борисов“ ще отговарят на въпросите на народните представители по време на петъчния парламентарен контрол.

На парламентарната трибуна ще се изправят Десислава Атанасова, Лиляна Павлова, Ивайло Московски, Сергей Игнатов, Мирослав Найденов, Делян Добрев, Цветан Цветанов, Аню Ангелов, Диана Ковачева, Сергей Игнатов и Нона Караджова, предаде БГНЕС.

Към министъра на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова са отправени рекордните 20 въпроса и е спорно дали ще остане време за останалите министри да отговорят на депутатите.

Иван Костов от „Синята коалиция“ ще пита Лиляна Павлова за финансирането на строителството на лотове 2, 3 и 4 от магистрала „Тракия“, а Захари Георгиев от „Коалиция за България“ – за използване на строителни материали за Лот 3 на магистрала „Тракия“, доставени от обект без разрешение за ползване на строежа.

Кирчо Димитров от „Синята коалиция“ се интересува от образувалите се трайни деформации по асфалтовата настилка на път № 5305 Ямбол–Веселиново–Завой–Жельо войвода–Калояново.

Михаил Миков от „Коалиция за България“ ще зададе въпрос на Лиляна Павлова за изграждане на тунел под Петрохан, както и за разкриване на нов Граничен контролно-пропускателен пункт (ГКПП) със Сърбия.

Иван Костов има и втори въпрос към министъра - за ремонта на участък от Северната дъга на Околовръстния път.

#Парламент #парламентарен контрол #Десислава Атанасова #Лиляна Павлова #Ивайло Московски #Сергей Игнатов #Мирослав Найденов #Делян Добрев #Цветан Цветанов #Аню Ангелов #Диана Ковачева #Сергей Игнатов #Нона Караджова #Иван Костов #Захари Георгиев #Михаил Миков

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници