Пламен Константинов: Не се възползвахме от слабостите на Русия

Пламен Константинов: Не се възползвахме от слабостите на Русия
Източник: pixabay.com
A A+ A++ A

Селекционерът на националния отбор по волейбол Пламен Константинов заяви, че състезателите му не са успели да се възползват от слабостите на Русия в първия мач от груповата фаза на европейското първенство в Полша. "Лъвовете" стартираха със загуба 0:3, информира бТВ.

„Не се възползвахме от техните слабости. Знаехме, че имат проблеми при сервиса с отскок, където трудно посрещат, но не го направихме. За сметка на това те се възползваха по-добре при началния си удар", каза Константинов.

"Имаха не повече от 30% позитивно посрещане на сервис с отскок, но за съжаление нашия сервис не излезе днес. Основно Максим Михайлов и Максим Жигалов като смяна, които направиха 4 аса и 5 контри и само 8 грешки на сервис, дадоха разликата срещу 13 наши и само 2 аса от флот сервис. Практически сервисът ни с отскок не даде никакъв резултат и това е основната разлика, както казах и преди мача", анализира Константинов пред страницата на Българската федерация по волейбол.

Той заяви, че всички състезатели са здрави, с изключение на Теодор Тодоров, който е получил мускулен спазъм, но за следващата среща в събота (26 август) срещу Испания, ще бъде готов.

#Пламен Константинов #Русия

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници