"Лудогорец" излиза в град Мариямполе

"Лудогорец"  излиза в град Мариямполе
Източник: pixabay.com
A A+ A++ A

Българският шампион "Лудогорец" днес в 20:30 ч. излиза в град Мариямполе в гостуване на литовския "Судува" за да си гарантира място в груповата фаза на втория по сила евротурнир Лига Европа, информира бТВ.

След първата среща от плейофите "орлите" са с преднина от 2 гола. Двубоят в Разград беше спечелен с 2:0 като аванса и чистата мрежа у дома са сериозни предпоставки всички фенове на тима да вярват, че той отново ще бъде част от групите на турнира.

Отборът на Димитър Димитров - Херо не среща за първи път литовски отбор през този сезон. "Лудогорец" вече се изправи срещу "Жалгирис", като дори загуби с 1:2 във Вилнюс. У дома обаче "зелените" бяха по-убедителни и победиха с 4:1. Този път вместо да се подготвят за обрат за шампионите ще бъде достатъчно просто да запазят сериозната си преднина или пък защо не да се поздравят с втори успех срещу "Судува".

Наказани за срещата са Козмин Моци и Марселиньо. Централната двойка защитници без Моци по всяка вероятност ще бъде оформена от Пластун и Терзиев. С ролята на плеймейкър в състава при отстъствието на Марселиньо пък се очаква да се нагърби Абел Анисе.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Акценти

Инбет Казино