Откриха мъртъв бивш полицай Димитър Даскалов

Откриха мъртъв бивш полицай Димитър Даскалов
A A+ A++ A

Откриха мъртъв 51-годишния бивш полицай Димитър Даскалов след едноседмично издирване в Родопите. Това съобщи „Фокус“, като се позова на Областната дирекция на МВР, цитирано от ДАРИК.
 
Към 10:30 часа в четвъртък в полицията е постъпила информация, че издирваният мъж от село Първенец е открит мъртъв. Причините за смъртта са в процес на изясняване.

Според първоначалната информация няма данни за насилие, вследствие на което да е настъпила смъртта. Бившият полицай Димитър Даскалов е намерен близо до мястото, където е трябвало да се срещне с близките си, преди да бъде обявен за издирване.
 
На 27 юли той е тръгнал в посока на селата Ситово и Лилково, където следите му се губят. Издирването на пенсионирания полицай продължи една седмица, като в него се включиха полицейски и горски служители, ловци, много доброволци и негови близки.
 
Даскалов е дългогодишен служител на Първо районно управление на полицията в Пловдив. Бил е младши полицейски инспектор и е отговарял именно за родопския участък, в който изчезна. Пенсионирал се преди около година и половина.

#полицай #мъртъв

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници