"Произведено в Америка" Белият дом минава под това мотото

"Произведено в Америка" Белият дом минава под това мотото
Източник: pixabay.com
A A+ A++ A

Белият дом обяви, че планира тази седмица да мине под мотото "Произведено в Америка", предаде Асошиейтед прес, цитирано от ДАРИК.

Агенцията отбелязва, че това е станало на фона проблемите на президента Доналд Тръмп с ежедневните разкрития във връзка с набиращите скорост разследвания за предполагаема намеса на Русия в президентските избори в Съединените щати миналата година.

Хелън Агире Фере, директорката на Белия дом по медийните въпроси, съобщи, че днес в президентството ще бъде изложен щанд "Произведено в Америка" със стоки от всички 50 американски щата.

В сряда Тръмп ще направи официално изявление, в което ще подчертае колко е важно да се произвежда в САЩ, а в събота ще пътува до Вирджиния за церемонията по вкарване в строя на новия американски самолетоносач "Джералд Форд".

"Прекалено много време нашето правителство бе забравило американските работници. Интересите (им) бяха пренебрегвани за сметка на глобални проекти и богатството бе отнемано от техните общности и изпращано в чужбина", каза Фере.


Милиардерът бе избран за президент на САЩ с обещанието, че ще върне обратно в страната работните места в промишлеността, загубени заради технологичните иновации и аутсорсинга, посредством намаляване на регулациите и предоговаряне на търговски споразумения, отбелязва Асошиейтед прес.

#Белия дом #мото

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници