Мече се качва в автомобил в Колорадо

Мече се качва в автомобил в Колорадо
Източник: facebook.com
A A+ A++ A

Полицейски служители от град в американския щат Колорадо са спасили мече, уловено "в капана" на автомобил, в който е попаднало, търсейки храна, предаде Асошиейтед прес.От полицията на Удленд Парк съобщават, че необичайната спасителна акция е организирана след позвъняване на неназована жена, която е докладвала за странни звуци, идващи от автомобила ѝ, пише ДАРИК.

Един от пристигналите на мястото служители на реда отворил вратата на возилото, откривайки вътре косматия източник на необичайния шум. Преди да пусне мечето на свобода.От полицията публикували фотографиите онлайн, за да напомнят на гражданите да не оставят храна в автомобили, паркирани в районите, които често се посещават от мечки.

Полицаите смятат, че майката на мечето някак е успяла да отвори вратата на автомобила. Когато са се притекли на помощ на попадналото в автомобилния капан мече, служителите на реда чули шум от близките храсти, но не са видели родителката на малкия гладник. При направената няколко часа по-късно проверка в района не са открити следи от животните.

#мече #кола #спасителна акция

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай