Георги Костов става директор на Агенция "Митници"

Георги Костов става директор на Агенция "Митници"
Източник: бТВ
A A+ A++ A

Бившият главен секретар Георги Костов става директор на Агенция "Митници". Това каза министърът на финансите Владислав Горанов, предаде Агенция „Фокус“.

"Промяна в ръководството на Агенция "Митници". Розалия Димитрова, досегашният директор, се връща в администрацията на директорски пост, по изрично нейно настояване. Предложението беше да бъде зам.-директор на Агенцията, но тя предпочете да се върне там, откъдето я номинирахме. Огромният оперативен опит и необходимостта от укрепване на митницата за нещата, които ни предстоят напред, предположи за директор на Агенцията да предложен доскорошния главен секретар на МВР Георги Костов. Предполагам, че от утре това ще е факт", добави той и уточни, че Костов е с много голям опит в борбата с престъпността под различните й форми.

"Неговият богат оперативен опит ще ни помогне, както и познанията му като главен секретар, още по-ефективно да се борим с всички форми на злоупотреби, свързани с приходите на бюджета. От утре и двете приходни администрации имат нови ръководители", допълни Владислав Горанов.

 

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници