Петев вън от Загреб, дадоха му само месец

Петев вън от Загреб, дадоха му само месец
Източник: YouTube
A A+ A++ A

Бившият селекционер на България Ивайло Петев има още месец начело на Динамо Загреб. Според хърватските медии, той със сигурност ще бъде уволнен след края на настоящия сезон, пишат от Тема спорт. 

От "24 сата" коментират, че решението за уволнението му е взето веднага след поражението от Хайдук в голямото дерби на страната. Петев ще бъде задържан само за оставащите двубои до края на кампанията, за да не се избързва с намирането на заместника му. Медията смята, че българинът ще бъде наследен от Ромео Йозак, който и сега работи за "модрите". Длъжността му е спортен директор, като от юни ще получи цялата власт в клуба и ще бъде мениджър от английски тип. 

Петев беше съсипан от критики в хърватските медии след поражението от Хайдук, който се намира в отчайваща форма напоследък. Дори треньорската легенда в страната Мирослав Блажевич беше остър в коментарите си по адрес на българина и смята, че играчите не се страхуват достатъчно от него. 

Според изданията в балканската страна, бившият селекционер на България ще бъде отпратен в момента, в който Динамо загуби и математически шансове за титлата. В момента "модрите" изостават на пет точки от лидера Риека, а до края на сезона остават седем кръга. 

#Ивайло Петев #Динамо Загреб

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници