Румънски ТИР отнесе стълб на кръстовище в Русе, разпиля стъкла по платното

Румънски ТИР отнесе стълб на кръстовище в Русе, разпиля стъкла по платното
Източник: YouTube
A A+ A++ A

Румънски ТИР катастрофира в уличен стълб в Русе. Няма жертви или пострадали. Нанесени са сериозни материални щети, предаде БТВ.

Инцидентът е станал малко преди граничния пункт Дунав мост в посока Русе. Най-вероятно шофьорът е заспал зад волана. Движението по главния път Силистра-Русе не е затруднено, пише Труд.

Предполага се, че ТИР-ът е превозвал стъкла, тъй като има много разпилени парчета по международното шосе. При спускане по наклон, поради високата скорост, шофьорът е закачил банкета на кръговото кръстовище пред Свободна зона. Тъй като кръстовището е малко и неудобно за камионите, младият румънец е загубил управление.

ТИР-ът е отнесъл стълб за уличното осветление, след което е катастрофирал в канавката. Товарът му се е разпилял встрани от пътя, откъм зелените площи, което е спасило останалите шофьори от натрошени стъкла по платното. Румънският шофьор е обяснил, че замества свой колега и не познава маршрута, тъй като пътува по него за първи път. Причините за инцидента се изясняват, предаде БГНЕС. 

#ТИР

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници