Руски национал не стигна до Москва заради скандал в самолета (ВИДЕО)

Руски национал не стигна до Москва заради скандал в самолета (ВИДЕО)
Източник: Zimbio
A A+ A++ A

Волейболистът на Факел (Новий Уренгой) Александър Кимеров бе свален с помощта на полицията от полет на авиокомпания “Победа” от Самара за Москва. Играчът, който е висок 215 см се връщаше заедно със съотборниците си от мача от 23-ия кръг в Суперлигата на Русия срещу НОВА (Новокуйбишевск). Отборът, който от сравнително скоро е воден от бившия селекционер на България Камило Плачи, записа победа с 3:0, предаде Sportal.

Кимеров, който е в разширения състав на националния отбор на Русия и се смята за един от най-перспективните волейболисти на “Сборная”, е сменил мястото си на сядане в самолета с друг пасажер. Волейболистът е заел мястото на креслото до аварийния изход, където е имало повече свободно пространство.

Една от сътрудниците на авиокомпанията “Победа” първоначално върнала Кимеров на мястото, което му е било отредено според билета, а малко по-късно се е оплакала на командира на екипажа, че волейболистът пречи на стюардесите в самолета.

Пилотът е повикал дежурните полицаи, които са извели Кимеров от самолета. Самият полет е бил забавен с 40 минути, а играчът, който е известен като руския Долф Лундгрен, все пак е излетял за Москва със следващия полет.

(ВИДЕО)

#факел #Нова #Русия

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници