Джиджи Хадид позира с хиджаб за корицата на арабското Vogue (ВИДЕО)

Джиджи Хадид позира с хиджаб за корицата на арабското Vogue (ВИДЕО)
Източник: Stuff
A A+ A++ A

Американският модел Джиджи Хадид ще бъде на корицата на първото издание на списание Vogue Arabia, съобщи Контактмюзик, цитирано от Дарик.

Първият брой на изданието за района на Близкия изток ще излезе на 5 март. В него 21-годишният модел позира с шал около главата на две черно-бели снимки. Джиджи Хадид е наполовина палестинка по рождение и каза, че възможността да бъде на корицата на най-новата модна библия на Близкия изток "означава всичко" за нея.

"Мисля, че красивото на това да има международни издания на Vogue е, че като модно общество, ние можем да прославяме и да споделяме със света различни култури", написа тя в Instagram, като сподели фотографиите.

Издателят "Конде Наст Интернешънъл" назначи принцеса Дина Абдул Азиз ал Сауд за главен редактор на Vogue Arabia. То ще се разпространява в няколко държави в Близкия изток, сред които Саудитска Арабия, Бахрейн, Катар, Кувейт, Оман и Обединени арабски емирства.

"Посредством една фотография, тя комуникира с хиляди думи с регион, който чака твърде дълго гласът на своя Vogue да проговори", коментира принцесата избора на Джиджи Хадид за корицата.

(ВИДЕО)

#Джиджи Хадид #Близкия изток

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници