4-годишното момиченце, засмукано от джакузи, излезе от кома

4-годишното момиченце, засмукано от джакузи, излезе от кома
pixabay.com
A A+ A++ A

4-годишното момиченце, което пострада тежко, след като беше засмукано от неизправно джакузи в хотел в "Златни пясъци", е излязло от кома и вече е контактно. Състоянието на момиченцето, което е дете на българин и британка, обаче продължава да е тежко. Това съобщи за Нова телевизия бащата на 4-годишната Изабела.

Инцидентът станал по време на семейна ваканция Златни пясъци. Докато било в джакузито с майка си и баба си, помпа за циркулиране на водата буквално засмукала телцето му. Сега то е със сериозни увреждания на вътрешните органи.

Вещо лице работи по техническата експертиза на водното съоръжение. Тя трябва да изясни дали инцидентът се дължи на техническа неизправност или става въпрос за необезопасяване на съоръжението и лоша поддръжка.

В момента прокуратурата изчаква възстановяването на детето, за да оформи окончателното обвинение. То може да бъде за нанасяне на средна или тежка телесна повреда поради незнание или немърливост.

Хотелът се управлява от дружество "Златни пясъци". От там отказаха коментар пред камерата, а в писмено становище изразиха съпричасност към близките на детето и готовност за пълно съдействие.

Ден след инцидента хотелът е затворен. Оказва се, че той не работи целогодишно и отваря врати само за големи фирмени мероприятия.

 

 

 

#дете #джакузи

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници