Григор Димитров показа класа със златен часовник за 52 000 лева

Григор Димитров показа класа със златен часовник за 52 000 лева
Facebook
A A+ A++ A

Тенис звездата Григор Димитров носи часовник Rolex за 26, 750 евро с 18-каратово жълто злато и крокодилска кожа, показа справка на "168 часа", пише iNews.bg

Димитров за пореден път показа вкус и елегантност с каквито често се нарежда в класациите за най-стилни мъже. В края на миналата година той бе обявен за модна икона от португалските медии.

Стилният мъжки аксесоар направи впечатление по време на пресконференцията, която спортистът даде в събота в "Арена Армеец". Тогава Димитров също така бе облечен със специална тениска. На фланелката на английски бе изписано "Haskovo Unmatched”, което в превод означава "Хасково ненадминат”.  

Часовникът беше на ръката на тенисиста и вчера по време на традиционното парти на играчите, които участват на турнира Garanti Koza Sofia Open 2017. Сред гостите се откроиха редица имена на бизнесмени, популярни лица и повечето от водещите тенисисти в надпреварата като фаворитите Доминик Тийм, Давид Гофен и Виктор Троицки, който се застоя най-дълго във ВИП сепарето и демонстрира, че се чувства в свои води.

Още за часовника на Гришо, както и негова снимка, можете да видите на страницата Sporta.bg.

 

 

 

#Григор Димитров

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници