Израелски татуист със скандална фотосесия по прашки до православен кръст в Пирин

Израелски татуист със скандална фотосесия по прашки до православен кръст в Пирин
Източник: Труд
A A+ A++ A

Израелски турист  скандализира Банско след като пусна в социалните мрежи свои голи снимки до православния кръст на Тодорка, в Пирин планина. Оз Резенберг е татуист от Израел, наскоро бил на почивка в Банско, пише Труд.

По неясни извратени причини мъжът се съблякъл гол по прашки и си направил неприлична фотосесия  със сноуборда си до православния кръст. А след това разпространил кадрите. „Това е оскверняване на православието, не е редно напушени или дрогирани чужденци да се гаврят с вярата ни, да бъде намерен и наказан, това бяха само част от коментарите на възмутените банскалии заляли социалните мрежи в отговор на провокацията.

Преди време пиян и дрогиран английски турист се бе изгаврил с паметника на Хаджи Вълчо в Банско по същия начин, снимал се и пуснал кадрите в мрежата. Възмутени от поредната грозна сцена банскалии подадоха жалба в кметството, в която настояват органите на реда да се сезират, да бъде издирен израелецът, който не е анонимен, и да се накаже за деянието.

Междувременно нашенци спретнаха акция „отмъщение“ на наглия чужденец като заляха профилът му във фейсбук с бански „клетви“.

По-късно Резенберг отправи публично извинение в социалните мрежи. "Не исках да обидя никого от вас, българи, или религията ви, беше направено само за смях. Изтрих снимката и съжалявам отново.“ Това извинение написа във фейсбук израелският турист Оз Розенберг.

Разбрал за неуместната си шега, израелецът се извини и сам свали снимките от мрежата. А приятелите му се притесниха да не се случи и дипломатически скандал. Оз работи като татуист в Израел, бил е на почивка с приятели в Банско. Явно въодушевен от снега е решил да си направи фотосесия гол по прашки в снега и планината. Но част от кадрите са до православния кръст.

#Пирин #Банско

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници