„Ла Ла Ленд” постигна рекорд в номинациите за „Оскар”

„Ла Ла Ленд” постигна рекорд в номинациите за „Оскар”
http://www.vokrug.tv
A A+ A++ A

„Ла Ла Ленд” с рекорден брой номинации за „Оскар”. След като обра призовете на „Златния глобус”, мюзикълът е на път да повтори триумфа си и на предстоящите „Оскари”.

Той е номиниран в 14 категории, също като шедьоврите „Титаник” и „Всичко за Ева” преди години, информира Нова телевизия.

Лентата надмина всички очаквания. Мюзикълът подобри рекорда за най-много статуетки "Златен глобус" - цели седем. Наградите за главна мъжка и женска роля в категория "Комедия или мюзикъл" отидоха при звездите от филма Райън Гослинг и Ема Стоун.

Филмът спечели и призовете за най-добър филм в категорията "Комедия или мюзикъл", най-добър режисьор, сценарий и песен и на практика получи наградите във всички категории, в които беше номиниран. 

Лентата проследява пътя на радостта и болката при преследването на мечтите. Романтичната комедия разказва историите на начинаеща актриса и джаз-пианист, които се влюбват и започват щастлива връзка. Но докато успехът е близо, любовта е все по-трудна.

"Ла Ла Ленд" може да бъде гледан по кината в цялата страна, благодарение на „Лента”.

“Лента”  е марката, с която Нова Броудкастинг Груп навлезе на пазара на киноразпространение в България. Сред топ филмовите предложения на „Лента” са: "Зрителна измама 2" и "Механикът: Възкресение", завладяващите комедии – “Моята голяма луда гръцка сватба 2”, “Денят на мама”, „Любезните пичове”, "Ох, на дядо!", "Палави мамчета", приключенският фентъзи филм „Добрият великан” и революционните хитове в трилър-жанра “Игра на нерви“, “I.T.”, премиерите на “Маймуна”, “Deepwater Horizon: Море в пламъци“ и “Момичето от влака“, “Операция Ескобар“ и “Лошият Дядо Коледа 2“, “Флорънс Фостър Дженкинс“ с Мерил Стрийп и Хю Гранд и “Възражение по съвест“. 

 
 
Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници