Нови тарифни планове M-Tel Active и М-Тел Бизнес

Нови тарифни планове M-Tel Active и М-Тел Бизнес
A A+ A++ A

За 0 стотинки на минута към всички фиксирани и мобилни номера в "М-Тел" ще говорят от 15 юни тези, които изберат новите тарифни планове M-Tel Active XL и XXL. В плановете са включени още съответно 1000 и 2000 безплатни минути към всички национални мрежи, към САЩ, Канада и страните от Зона 1. След изчерпване на безплатните национални и международни минути разговорите към всички други мрежи са по 29 стотинки на минута, а разговорите в "М-Тел" остават по 0 стотинки на минута. Налични са и други варианти на тарифния план M-Tel Active: S, M и L. Всички тарифни планове M-Tel Active включват и неограничени разговори към един Любим номер, а месечните такси са между 9,90 лв. и 99,90 лв.

М-Tel Active M има 250 национални и международни минути, а M-Tel Active L - 400. С планове M и L клиентите също могат да говорят за 0 стотинки към цялата мобилна и фиксирана мрежа на телекома, като заявят допълнителен пакет съответно за 9,90 и 4,90 лева. Без такъв пакет цената в мрежата на "М-Тел" и към други мрежи е 29 стотинки на минута след изчерпване на безплатните минути. В M-Tel Active S има 100 безплатни национални и международни минути, като след изчерпването им цената на минута към национални мрежи е 29 стотинки.

За бизнес потребителите също има нови предложения. С М-Тел Бизнес разговорите към всички пет милиона клиенти също са за нула стотинки на минута, а в месечната такса са включени разговори в страната и с чужбина, минути в роуминг, SMS-и и дейта трафик. С плановете М-Тел Бизнес 1000 и М-Тел Бизнес 2500 потребителите имат съответно 1000 и 2500 минути към всички мрежи в страната, САЩ, Канада, международни разговори към фиксирани мрежи от страните в Зона 1, пакет за роуминг с 50 безплатни минути, 10 SMS-а и 2 МB трафик за пренос на данни в Европейския съюз, Норвегия, Исландия и Лихтенщайн.

М-Тел Бизнес 250 и М-Тел Бизнес 500 дават съответно 250 и 500 национални и международни минути. С пакета М-Тел Бизнес 100 клиентите имат 100 минути към всички мрежи в страната, САЩ, Канада и Зона 1, както и 200 минути към мрежата на М-Тел за нула стотинки на минута. След изчерпване на включените минути цената към всички национални мрежи е 20 стотинки на минута. Разговорите в групата с всички тарифни планове M-Тел Бизнес са неограничени и не черпят от минутите, включени в тарифния план. Новите предложения от "М-Тел" ще са достъпни в сайта на компанията от 15 юни.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници