Загадката около подаръка на Мелания предизвика вълна от хипотези в интернет

Загадката около подаръка на Мелания предизвика вълна от хипотези в интернет
Източник: LiveNovini.com
A A+ A++ A

Два любопитни епизода от деня на церемонията по встъпване в длъжност на Доналд Тръмп продължават да пораждат коментари и разнородни хипотези в интернет, предаде Дарик.

Първият епизод е този, в който новата първа дама Мелания Тръмп подари синя кутия от бижутерската верига Тифани на предшественичката си Мишел Обама. Това стана точно на входа на Белия дом, където семейство Обама трябваше да позират пред фоторепортерите със семейство Тръмп преди чаената церемония и преди да се отправят за церемонията по полагане на клетва от Тръмп.

За кратко камерите уловиха Мишел Обама, озовала се в неудобното положение да се чуди какво да прави с голямата кутия, с която не би искала да позира пред фотографите. Накрая на помощ й се притече Барак Обама, който отнесе кутията вътре в Белия дом. В интернет последваха редица спекулации какво може да има в кутията, пише в. "Ню Йорк таймс".

Потребители предположиха, че може да е чанта за документи, голяма лупа, рамка за снимки, голямо колие с обеци към него, кутия с шоколадови бонбони. Имаше и шеговити коментари, в които се казваше, че вътре била данъчната декларация на Доналд Тръмп, която всички настояваха да видят по време на предизборната кампания.

Други потребители на интернет предположиха, че в кутията е имало бележка от Мелания Тръмп, в която тя молела семейство Обама да я вземат с тях, като напускат Белия дом, и да я отърват от бремето да бъде първа дама.

#Доналд Тръмп #Мишел Обама #Мелания Тръмп

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници